Egy fiatal pár írországi élete

A és Á kalandjai a Zöld Szigeten

A és Á kalandjai a Zöld Szigeten

Első este

2014. december 01. - _and

Az első napjainkat a Kinlay House-ban töltöttük és töltjük még mindig. Nem egy első osztályú hely, de megteszi. Bár kétágyas (két különálló ágyas) szobát foglaltunk, voltak olyan rendesek, hogy adtak egy franciaágyas szobát. Mégiscsak házaspár vagyunk ;) 

A szoba elég puritán, egy mosdó, egy kicsi asztal, polcok, éjjeliszekrény és egy ágy van benne. A bőröndjeink miatt sok helyünk nincs mozogni, de azért elférünk. A szoba mellé egyszerű reggelit is kapunk, ami toast kenyér-ből, vajból és különböző lekvárokból áll. Egyszerű, de jó. Van egy nagy közös konyha-étkező, ahol étkezni és főzni is lehet. Edények, tányérok, evőeszközök is rendelkezésre állnak, ha enni-főzni szeretnénk. Főzni eddig még nem próbáltunk, de a többi lakó rendszeres szokott. A házban ingyenes Wifi van mindenhol, de sajnos elég hektikusan működik. Úgy tűnt mintha éppen javítanák, mert egy nagy Cisco-s dobozt láttam a folyóson egy szerszámosláda mellett. Mindenestre tegnap már elég tűrhetően működött.

A csomagjaink nagy részét már az utazás előtt feladtuk, és az előre megbeszéltek szerint meg is kaptuk őket még az első este. Ezúton is köszönjük a Viking Transport-nak a szállítást. Három nagy IKEA-s dobozt és két bőröndöt adtuk fel, ami összesen 117 kilót nyomott. A cuccokat ideiglenesen a hostel közös tárolójába helyeztük el. Utána még pár percet beszélgettünk Björn-nel, a Viking Trasnport vezetőjével, aki személyesen hozta el nekünk a csomagokat, majd aludni tértünk. 

Reggeli kilátás a szobánkból:

 

2014-11-30 15.32.45.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cork.blog.hu/api/trackback/id/tr566946259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása