Egy fiatal pár írországi élete

A és Á kalandjai a Zöld Szigeten

A és Á kalandjai a Zöld Szigeten

Tőlünk, rólunk

2014. november 27. - _and

Hosszas készülődés, pakolás, idegeskedés, búcsúzkodás, és mindössze 2,5 óra repülés, 2,5 óra vonatozás, valamint némi taxizás után megérkeztünk életünk következő állomására, Corkba. Nem kergetett minket senki, egyszerűen fiatal házaspárként úgy gondoltuk, hogy most van rá lehetőségünk, hogy kicsit világot lássunk, és új benyomásokat szerezzünk, tapaszlatatot gyűjtsünk. Sok magyar társunkkal ellentétben mi úgy érkeztünk ide, hogy egyikünkek (Á) biztos munkahelye lesz egy világszerte ismert "gyümölcsforgalmazó" cégnél, tehát nem vállaltunk túl nagy kockázatot. Angolul mindketten beszélünk, ketten együtt pedig összesen legalább 6 nyelven tudunk valamelyest megszólalni. Nekem (A) pedig van némi használható mérnöki tapasztalatom, ami talán itt is érhet valamit. Mindketten éltünk már hosszabb-rövidebb időt külföldön, tehát tudunk alkalmazkodni és feltaláljuk magunkat idegen környzetben. Ennyit rólunk. 

Mivel a blogot a családunknak és a barátainknak is írjuk, (nem szeretnénk mindent többször elmondani. mindent többször elmondani.) ezért lehetnek benne személyesebb élményeket megörökítő posztok is. Azért igyekezni fogunk, hogy a személyes élmények mellett a szélesebb közönség számára is használható dolgokat osszunk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://cork.blog.hu/api/trackback/id/tr836938539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása